Imprimeix
Categoria: Premis Cap Vermell
Vist: 2676

Com deim sempre, no és el nominat qui es prestigia perquè nosaltres el guardonem, sinó que és l'Associació Cap Vermell la que se sent premiada quan persones com mestre Tomeu ens accepten el reconeixement.Idò sí, mestre Tomeu Massanet ha acceptat la concessió del Premi Cap Vermell 2015, segons proposta de la junta directiva de la nostra associació, i per tant li serà lliurat properament, en data encara per determinar i que vos anunciarem oportunament. Sigui com sigui, aquesta és, almanco per a nosaltres, i volem creure que per a la immensa majoria dels nostres lectors, una gran notícia, un fet que ens omple de satisfacció.Pensam que la tasca que durant molts d'anys exercí mestre Tomeu Massanet “Carbó”, tant al capdavant de la Banda de Música, com en el seu vessant de docent, ha estat valorada, reconeguda i manifestada per la gent de Capdepera, i a fora poble, en més d'una ocasió. Però també pensam que, quan encara gaudeix de bona salut física i mental, quan encara es troba en perfectes condicions per valorar aquest nou reconeixement, “Cap Vermell” havia d'aprofitar l'avinentesa per a retre-li un nou homenatge i per a incorporar-lo a la nòmina dels nostres guardonats. No ens hauríem perdonat que el nostre premi no comptàs amb el nom de mestre Tomeu, una de les persones que més han fet per la música del nostre poble en tota la història, i és que al present de la Banda només ha estat possible arribar-hi gràcies al lideratge d'homes de la seva talla.

Temps tendrem per a recordar i valorar degudament, una vegada més, els mèrits de Bartomeu Massanet. Ara per ara, ens limitam a compartir amb tots vosaltres aquesta bona nova i a convidar-vos a fer costat al nostre guardonat el dia del lliurament del premi. Bé s'ho mereix, mestre Tomeu.

Com deim sempre, no és el nominat qui es prestigia perquè nosaltres el guardonem, sinó que és l'Associació Cap Vermell la que se sent premiada quan persones com mestre Tomeu ens accepten el reconeixement.Vos mantindrem informats.