Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1829
Llibres i roses a la plaça de l'Orient

Capdepera celebrà, aquest dilluns dia 23, un Sant Jordi assolellat, d'aquells que conviden a la passejada. De manera que la plaça de l'Orient, plena de llibres, era un espai més propici per fer-hi un tomb. Però..., ai!, era dilluns, i això, amb tota seguretat, va restar concurrència a una festa que, això no obstant, va mantenir el bon to que la caracteritza.

La diada va estar organitzada pel Servei Municipal de Biblioteques Públiques,  amb la col·laboració dels centres escolars s’Auba, s’Alzinar, l’IES Capdepera, i les dues escoltes infantils, Es Ferreret i Eriçons. Hi aportaren els seus productes culturals:  la llibreria Bolic, Prensa Cháfer, Hoi Poi Shop i llibreria L’Orient, representació de les revistes locals Faxdepera i Cap Vermell, així com la Fundació Deixalles i l'Associació contra el Càncer. També hi participaren el Centre de Dia i la Residència Sarquavitae-Capdepera.

I si el fet de caure en dilluns, com hem dit, potser va restar concurrència d'adults, no fou aquest el cas dels més petits, ja que els alumnes de S'Alzinar, per torns, s'acostaren a la festa del llibre local i pogueren tafanejar per les distintes paradetes. També els usuaris del Centre de Dia s'acostaren fins a la plaça de l'Orient i conegueren de primera mà les últimes novetats editorials. Aquests i els usuaris de la Residència havien fet punts de llibre per a l'ocasió. Com cada any, els alumnes de l'Institut foren els encarregats de vendre les roses de Sant Jordi.