Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 4347
























Dia 10 de març, festa d'entrega dels premis Cap Vermell 2011 a la Banda de Cornetes i tambors i a Pere Orpí, posarem a la venda, com també ja és habitual, l'anuari 2011.
El preu de l'anuari 5€; el de la serigrafia commemorativa dels 30 anys de Cap Vermell: 25€
Sols dia 10 amb la compra d'una serigrafia tendreu l'anuari de regal.

Esperam la vostra implicació en aquest projecte de Cap Vermell que permet gaudir d'una serigrafia a 6 colors signada de Gustavo a un preu de regal i que suposa un recolzament a tots els projectes que Cap Vermell du a terme.
L'edició és numerada i limitada. Consta de 100 exemplars.


Gustavo també ens plantejà el poder fer una serigrafia més intemporal i hem fet una edició de 50 exemplars d'aquesta que teniu a continuació. El seu cost és de 50€. Si voleu fer una reserva demanau-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El tamany real de les serigrafies és de 38 x 50 cm.
El títol: "Gabellí d'anada i tornada"



No podem més que agrair a Gustavo la seva col.laboració per tancar les celebracions de 30 anys de Cap Vermell. Tot un luxe!

I estam segurs de que tots els lectors i seguidors habituals de Cap Vermell vos implicareu i gaudireu d'aquesta obra d'art a un preu molt exclusiu i que no trobareu al mercat.