Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2456
La Coral s'Alzinar arriba a 30 anys de vida




Dia 6 de gener de 1982 va ser el dia que la Coral s'Alzinar va cantar per primera vegada en públic, a Alacant, com s'ha explicat moltes vegades. Ara, justament, s'han complit 30 anys d'aquella fita, cosa que vol dir que aquesta formació ja duu tres dècades a l'esquena, en què, a força de veterania i renovació, ha omplert de música moltes i moltes jornades de la vida cultural del poble. Trenta anys amb n'Elionor Gómez-Quintero sempre al capdavant, patronejant la nau d'una coral que, per moments, ens ha fet gaudir plenament, com en la inoblidable interpretació del Requiem de Mozart, amb l'Orquestra Simfònica, però támbé en moltes altres ocasions.



Hem d'admetre que la commemoració va ser més aviat modesta: una xocolatada amb ensaïmades a Can Patilla. I això després del corresponent assaig, que la directora no va perdonar. Amb tot, el proper dia 24 tenen prevst el sopar anual, com no podia ser d'altra manera. D'altra banda, per a una propera data sense confirmar, el grup està preparant un important concert commemoratiu, en el qual fa alguns mesos que vénen treballant, i del qual n'informarem oportunament.







Llarga vida a la Coral s'Alzinar, molts d'anys plens de música..., i gràcies per aquests 30 anys que ens heu regalat. Enhorabona!