Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2905
Tertúlia literària al voltant del llibre de Paolo Giordano, La solitud dels nombres primers

















El passat divendres, dia 11 de març de 2011, els lectors del Club de lectura de la Biblioteca de Capdepera se tornaren a reunir per a comentar el llibre del "jove" escriptor italià Paolo Giordano, "La solitud dels nombres primers".  Com va sent habitual devers trenta lectors participaren de la tertúlia que comptà amb la guia de lectura preparada per la bibliotecària, na Magdalena Melis, qui dirigí la reunió.
Cal dir que l'intercavi d'opìnions va ser ser molt interessant i se comentaren diversos aspectes del llibre. En general el llibre va agradar molt, tothom va coincidir que es tracta d'un d'aquests llibres que "enganxen".



Acabat el comentari del llibre se parlà de  la propera lectura (el llibre Bilbao.NovaYork, Bilbao)  que ja podeu passar a cercar, i del projecte d'una trobada de clubs de lectura a Raixa.

Per acabar gaudiren d'un magnífic sopar aportat pels propis lectors, més aviat lectores (són majoria absoluta!), amb plats italians. Així la vetllada se perllongà tot parlant de llibres i lectures, entre mos i mos.