Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2331
Ana Rossetti presentà el seu llibre " El mapa de la espera" a la llibreria Bolic










   Divendres, dia 14 de gener, tingué lloc a les voltes de la llibreria Bolic la presentació del llibre de l'escriptora  d'Ana Rossetti "El mapa de la espera". Es tracta d'un llibre de poesia, molt ben editat, amb magnífiques il·lustracions d'Elena González, que ens parla dels refugiats, dels desplaçats polítics i econòmics. A la presentació l'autora va fer referència a la gran quantitat de persones que viuen lluny de ca seva, de manera forçada. És el cas de molts de sahrauís que des de la "desolonització" espanyola i l'invasió marroquiana viuen en el desert. Ana Rossetti va donar la paraula al poeta  Saleh Addalahi  qui va fer un repàs a la llarga història del problema sahrauí i la difícil situació actual, amb els darrers esdeveniments de violència i repressió. Saleh va llegir uns versos del llibre Bubisher que recull l'obra de poetes sahrauís actuals.
   L'acte acabà amb una activitat de participació enquè cada un escribí una paraula en un paper de colors, per a formar un mapa de paraules.



   El llibre de Ana Rossetti és una aportació de la escriptora gaditana al projecte  Bubisher , que pretén crear una biblioteca estable i un bus-biblioteca que apropi la lectura, cultura i l'educació als campaments de refugiats.



   En acabar els autors signaren els llibres


Més informació a
www.bubisher.com