Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2075


ACTE 18: ANTÒNIA DEL RÍO. XIUS-XIUS EN BLANC, LA BIBLIOTECA ABSENT és el projecte guanyador de la beca d'aquesta prestigiosa fundació artística. Inaugura dijous dia 20 de gener i romandrà fins dia 20 de febrer.

Després de la itinerància Capdepera-Manacor-Felanitx del 2010 ara consolida la seva trajectòria artísitca aprofundint en la recerca i investigació sobre la memòria. 

Antònia exposa a l'anomenat NIVEL ZERO de la Fundació.

Nivell Zero neix com a conseqüència de l’interès del col·leccionista, des dels anys 90, per mostrar en un espai alternatiu -els antics soterranis i carbonera del mateix edifici- les obres d’autors joves que incidien i incideixen en l’escena de la creació actual.

Nivell Zero és un espai per activitats temporals on dur a terme pràctiques multidisciplinàries en el camp de les arts visuals i sonores. Es proposa com a contenidor on la creació, difusió, producció, teoria i diàleg siguin accions de reflexió i compromís enfront la contemporaneïtat. Nivell Zero prioritzarà la generació jove i emergent que viu i treballa al país.



Cap Vermell li dessitja molta sort i tendrà el plaer d'acollir les seves obres a la publicació de l'ANUARI 2010. Un luxe!