Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2055


Aquesta jove companyia de Manacor compta ja amb diverses produccions. L'obra Els enamorats quedà segona dels Premios Buero de teatre jove a nivell de tot l'estat l'any 2008. L'any passat actuà a Capdepera amb un magnífic "Cyrano" i dia 12 de novembre es presenta amb LA CANTANT CALBA. Premi Art jove 2010 del Govern Balear.

Atenció a l'horari: a les 20h.












És una sàtira, la tragèdia grega?… el destí de tota monotonia sempre serà el col•lapse, la història es repetirà eternament, fet trist i alhora tràgic…la comunicació a la nostra societat ”falla més que una escopeta de fira”.
Amb uns arguments absurds i gens relacionats entre ells, Eugène Ionesco acaba contant-nos una història…l’observació de la vida quotidiana sense contingut, amb trets humorístics i alguns, fins i tot vulgars, amb ridiculitzacions absurdes però basades en fets reals, fent ús de la crítica social més ardent possible, trencant qualsevol convencionalisme comunicatiu per acabar de-construint el llenguatge i sobretot la comunicació.

Preneu un cercle, acaricieu-lo i aviat es tornarà viciós.

Qui hagués dit que aquella obra tan absurda de l’Eugène Ionesco, de l’any 1950 representada milers i milers de vegades encara ara és tan viva?… Quantes versions se n’han fet?…
Amb el pas del temps el teatre de l’absurd segurament seguirà sent absurd, aquella representació de La cantant calba que es va estrenar ja fa més de mig segle, que entrecreua petites històries que no porten enlloc, però que no acaben mai de perdre els connectors entre elles, que ens deixen bocabadats i sobretot cada cop més interessats pel que vindrà després, acaben constituint una única obra prou sòlida.

El món no funciona, ha caigut en la rutina i res podem fer per canviar-lo…

A propòsit: i la cantant calba?