Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2655
Fins a quatre corals cantaren a Cala Rajada, el passat cap de setmana


La festa començà el dissabte dia 25, en què la coral de l'associació "Sol Naixent" va celebrar el seu aniversari, oferint un concert a l'església de Cala Rajada. Dirigida com sempre per Josep Llull, l'agrupació oferí un repertori variat, en la línia de progressió que ve demostrant, concert rere concert.

Però, la festa gran va tenir lloc el diumenge, en què fins a tres grups desfilaren pel mateix escenari, en una trobada que va resultar d'un gran nivell i que va despertar l'entusiasme del nombrós públic que omplí l'església. Aquest concert va esdevenir un encontre Menorca-Mallorca, i el pavelló de les dues illes quedà ben alt.

Per part de l'illa germana, actuaren la coral de la Casa del Menorca (directora: Gloria Berón) i la coral L'Esplai de Ciutadella (directora: Esperança Barceló). Totes dues agrupacions posaren de manifest l'alta qualitat que, des d'aquest costat de la mar, sempre hem concedit als cantaires menorquins. Uns i altres oferiren actuacions plenes de matisos i amb un ajustament vocal admirable.

Entre i entre, els "nostres", la Coral Gabellina, varen resultar uns perfectes amfitrions i assumiren el difícil repte d'estar a l'alçada dels convidats. I la veritat és que ho aconseguiren, oferint igualment una actuació perfecta.

Finalment, les tres corals cantaren conjuntament i arribà l'apoteosi amb el conegut "Va pensiero" (Nabuco), que posà el tancador més brillant a una gran vetllada.