Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2645

PREMI
PLOMA DE FERRO 2010


El concurs de narrativa curta “Ploma de ferro”, organitzat per l’Ajuntament de Capdepera, enguany ha assolit la XVIIIª edició i hi han participat prop d’una cinquantena d’obres.







Aquest concurs de narrativa curta que organitza el consistori gabellí se celebra de manera ininterrompuda des de 1993 i s’ha convertit en un clàssic dels certàmens de narrativa breu a les Illes Balears i dels més ben dotats econòmicament, amb 3 categories: de 700€ per al primer premi; 400€ per al segon premi i 300€ per a autor/a local, a més d’un petit guardó elaborat per a l’ocasió i 100% gabellí, de la mà de l’escultor Lluís Ladària, la fusteria Nereidas i Art en Joies.

L’edició d’enguany compta amb un jurat format per Sebastià Alzamora, Josep Lluís Aguiló (poeta i guanyador dels Jocs Florals de l’any 2008), Cristina Salom, Magdalena Gelabert Miró i Pilar Arnau, que es reunirà a mitjan mes d’octubre per deliberar les obres guanyadores.

Quant als participants, enguany és de destacar la forta participació d’autors de les Illes Balears, a més d’altres canvis interns en l’organització dels premis.  

El lliurament d’aquests premis serà dia 5 de novembre a les 20h al Teatre de Capdepera i anirà acompanyat d’un acte poeticomusical preparat per a l’ocasió a càrrec de Jaume Fuster Alzina i M. Antònia Gomis sota el títol de Dotze hores, dotze mesos.

Les obres guanyadores d’aquesta edició es podran consultar en format digital a través del blog del Servei d’Assessorament Lingüístic i de la revista Cap Vermell digital. També es publicaran en un recull editorial.



Servei
d’Assessorament
Lingüístic