Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2401

En un moment en què els debats estan més de moda que mai, la companyia catalana Bareka ha proposat un altre dilema: musicals sí o musicals no...? I així és com, mentre que els teatres de Madrid i Barcelona intenen emular el Broadway novaiorquès i el West End londinenc, ells s'han proposat parodiar-lo, però fent justament allò que han posat damunt la taula: un musical, més concretament 1 altre musical.

Espectacles com Hoy no me puedo levantar, Fama, La bella i la bèstia, Sweeney Todd, Què!, Mamma Mia i La nit de Sant Joan prenen aquí un altre tarannà, una vegada passat el sedàs de la companyia. "Dancing Queen, de Mamma Mia!, per exemple, és una cançó que hem dedicat al rei, tot dient alguna cosa com Regnaràs per sempre, així és la democràcia", explica l'artanenca Mar Baravo, una de les participants en aquest musical i que durà l'espectacle fins a la seva població natal dimecres en un dels actes programats dins les festes de Sant Salvador.
"1 altre musical -diu Bravo- té ingredients que atreuen tot el públic, aquells que els agrada el musical i aquells que no, perquè més enllà de la música també parlam de temes actuals com el Facebook i l'SGAE".


A l'obra hi participa Mar Bravo, actriu d'Artà i de forta presència a Cala Rajada, que s'ha format a l'escola Memory.

Un espectacle pensat per fer riure del primer a l’últim minut. Més informació a
www.1altremusical.com

Autor: Xavier Morató

Direcció: Alícia Serrat