Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2343

La VIII Mostra de teatre comença la seva llarga singladura, amb el lliurament de premis de dibuix i la representació de "La Bella i la Bèstia" 



Durant 5 mesos hi haurà gran varietat d'actuacions teatrals, musicals i de dansa.

Divendres dia  19 de març se presentà en el teatre Municipal la VIII Mostra de Teatre, Música i Dansa  de Capdepera. Aquesta iniciativa es va consolidant any rere any. Enguany la duració de la mostra s’allarga fins el mes de  juliol.
L’acte començà amb unes paraules de benvinguda i agraïment del regidor  Climent Crespo, a tots els que la fan possible: mestres, monitors, tècnics...i molt especialment als joves actors.



Després  se passà a l’entrega de premis per als finalistes del concurs de dibuix, que permet il•lustrar el programa i els cartells de la Mostra.
Per acabar la representació, un grup d’actors i d’actrius de cada una de les obres participants, va fer una invitació per veure els espectacles que estan preparant.







Ja finada la presentació de la Mostra, se representà el musical La Bella i la Bèstia  de Rafel Brunet, amb un teatre ple de gom a gom. Aquest musical, en  la línea d’altres propostes presentades pe Rafel Brunet (recordeu en Tarzan), resultà una obra amb una posta en escena molt efectiva, àgil i entretinguda. De fet agradà molt al públic  de totes les edats (realment és un espectacle familiar):  la història és diàfana, els diàlegs senzills  i abunden  les pinzellades humorístiques.



La música, caracterització dels personatges (inclòs l’elaborat vestuari) i el bon quefer dels actors arrodoniren una obra que ompl les sales per allà on passa. Capdepera no va ser menys. En acabar els actors departiren amb el públic, especialment dels nins que aprofiaren per fotografiar-se amb els personatges.

Us recordam que el programa de la VIII Mostra consta de les obres següents:

Dies 26, 27 i 28 de març
Alumnes de 4t ESO IES Capdepera “THE MUSICAL SELECTION”

Dies 29 i 31 de març a les 18:00 i a les 20:00h i dia 30 a les 16:00h
Escola Municipal de Música; “CONCERTS DEL 2n TRIMESTRE”

Dia 30 de març
6è s’Auba: “LA BONA OPCIÓ”

Dia 14 d’abril
2n B s’Alzinar: “LES TRES CLAUS”

Dia 28 de maig
3r A i B s’Alzinar: “EL GAT AMB BOTES” i “ELS MÚSICS DE BREMEN”

Dies 4, 5 I 6 de  juny
taller AMPA s’Auba i APA s’Alzinar; “GRUPS DE DANSA MODERNA I ESPANYOLA”

Dia 11 de juny:
taller AMPA s’Auba; “EL BAGUL DELS SOMNIS”

Dies 17 i 18 juny
Escola Municipal de Música; “CONCERTS DE FI DE CURS”  
 
Dies 26 i 27 de juny:
Taller Teatre Centre Jove, “ PETER PAN”

Dies 3 i 4 de juliol:
Alumnes de l’Escola de Ballet “STYLO”