Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 5844












El club club de lectura de la biblioteca de Capdepera,comenta el llibre de Kyoichi Katayama


 

 

 
   Com és habitual un sopar amb menjar  japonés, aportat pels propis participants, posà punt a una interessant vetllada literària. Aquestes tertúlies es troben plenament consolidades pel que fa al número de lectors, així com el fet d’apropar-nos a la vintena  de llibres comentats

 


 


   La propera lectura és el llibre de Mirall trencat de Mercé Rododera. Us animam a pasar per la biblioteca i participar d’aquesta iniciativa. Us informarem del dia previst pel la tertúlia.



 













  Divendres dia 5 de març, el grup de lectors que formen el club de lectura de la Biblioteca de Cadpepera tornàrem a omplir la biblioteca per a comentar el llibre  Un grito de amor desde el centro del mundo del japonès  Kyoichi Katayama. Amb na magdalena al capdavant, l’equip de la biblioteca preparà la vetllada amb una guia de lectura i imatges d’una sèrie japonesa inspirada en el llibre.  Més de comentar diversos asopectes del llibre com el tractament de l’amor entre joves, la visió de la mort o la relació entre generacions,  pogueren gaudir de comentaris  i fotografies de participants que havien viatjat a Japó.