Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2401
    Es Mussol, Voramar Teatre

i Teatre de Manacor presentaran

tres divertides obres i la recaptació
 
íntegra es destinarà a Haití.



Divendres dia 5 comença.












Tres obres es representaran al Teatre de Capdepera dins la mostra de Teatre Amateur

Comença a Capdepera la Mostra de Teatre Amateur que es fa dins el projecte Hexàgon de tots els teatre públics de Mallorca. Hexàgon pretén estimular el teatre amateur perquè agafi qualitat i força dins l’illa. Dins el projecte els diferents grups de teatre representaran una obra de forma itinerant pels diferents escenaris de l’illa. A Capdepera les tres que es representaran tenen un caire còmic: Això no és el que sembla de la companyia local Es Mussol; Jordi Dandí o el marit confós, de Voramar Teatre d’Andratx; i Cyrano de Berguerac, de Teatre de Manacor.

L’obra Jordi Dandí o el marit confós ha obtingut diverses nominacions i el premi al millor actor en el 21 Certamen de Teatre amateur de Consell. Per la seva banda, Cyrano de Berguerac del ha estat guardonada amb tres premis a la darrera convocatòria estatal Buero de dramatúrgia jove (millor espectacle, millor director i millor actor)

Image

Tots els doblers que es recaptin en les tres funcions que es representaran al Teatre de Capdepera seran destinats a Haití.