Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2963


Miquel Moyà, un dibuixant excepcional


"Cap Vermell" vos ofereix dues mostres d’aquest artista gabellí, premi Art Jove 2009













Alguns, potser, poguéreu escoltar l'entrevista que, en el programa "El cafè dels dissabtes", vàrem mantenir amb Miquel Moyà, aquest jove artista de Capdepera que ha estat guardonat amb el Premi Art Jove 2009 en la modalitat de còmic. En aquella conversa, de fa unes setmanes, el dibuixant ens parlava del procés d'aprenentatge que ha duit a terme, i en el qual continua immers, de la creació artística, de l'especialitat del còmic i, en fi, de les il·lusions que atresora de cara a una carrera relacionada amb el món del disseny gràfic.

A més, en l'entrevista, en Miquel ens va prometre que ens faria arribar alguns dels eus dibuixos, perquè tots els lectors de "Cap Vermell" en poguessin gaudir. Ara ha complert la promesa, i nosaltres ens hem apressat a penjar aquestes dues obres que, molt millor que tot el que nosaltres poguem dir, parlen amb escreix de les qualitats del seu autor.  Gaudiu-ne i, quan vegeu en Miquel, digau-li com vos han agradat les seves creacions. Els artistes també necessiten que els encoratgin, i en Miquel Moyà té un futur tan engrescador que, entre tots, l'hem d'empènyer cap al més alt. Ho pot aconseguir.

Ah, i com sempre, per veure amb tot detall els dibuixos d'aquesta pàgina, clicau sobre la imatge i la podreu ampliar a conveniència.