Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2328

 Cloenda d'una nova campanya del voluntariat lingüístic













Capdepera és un poble pioner en les campanyes de voluntariat lingüístic. L'activitat consisteix en la creació de parelles lingüístiques (una persona que parla català i una altra que ha començat a aprendre'l i el vol practicar), que es comprometen a fer un mínim de deu sessions d'una hora, en què es fa servir el català com a llengua de comunicació.

Aquesta campanya del curs 2008-2009 ha acabat, i segons Maria Àngela Melis ha resultat una de les més estables que recorda, amb més de deu parelles que han treballat tot el programa.

A l'acte de cloenda hi poguérem veure els regidors Margalida Bover i Rafel Fernàndez, la representant de 'Paraula" (Centre de Serveis Lingüístics), Xisca Mulet, la responsable del SAL de Capdepera, Maria Àngela Melis, així com distints voluntaris, que compartiren soparet (aportat pels mateixos participants).

El voluntariat lingüístic constitueix, sens dubte, una eina magnífica -imprescindible, diríem- per ajudar a donar la passa definitiva cap a l'expressió oral dels no catalanoparlants, en un ambient en què fer servir el català no és imprescindible.

Image