Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2597
Image
Aquesta exposició es va inaugurar el 25 d'abril i estarà oberta fins el 13 de juny. La inauguració va anar molt bé; l'espai que ocupa la galeria és molt bell i hi va assistir prou gent.

Image

Les vendes, com era d'esperar, fluixes. La crisi s'està notant molt al mercat de l'art; a la gent li agrada l'obra, s'interessa per les peces, fa preguntes, dóna l'enhorabona, etc, però li costa molt decidir-se a comprar. Què hem de fer?, les coses estan així ara.

Image

El cas és que l'obra va agradar en general i, possiblement, tengui continuïtat a una altra galeria, un cop acabada aquesta exposició.



Image



La galeria es troba al nord de Berlin, al districte de Reinickendorf, i és una galeria que es va obrir fa devers 30 anys amb una exposició de Gustavo. No és una galeria d'avantguarda, ells defensen un concepte més aviat clàssic de l'expressió artística. De fet, treballen només amb pintura i escultura. Però compten amb alguns artistes (de línia clàssica, ja dic) bastant reconeguts, com Nikolai Makarov, Kurt Mühlenhaupt o Falko Hamm, entre d'altres. Es pot visitar la seva web a la següent adreça: http://www.aagaard-galerie.de/.

Image