Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2817
  
El proper dissabte 28 de febrer a les 20:00h. , al "Teatre Municipal de Capdepera", GERMANS MARTORELL, en concert.


  Dins el programa "UN HIVERN A MALLORCA" ens oferiran un recital amb interpretacions dels temes tradicionals que ens han marcat més en la nostra trajectòria, amb arranjaments propis, temes de nova composició, i temes de composició pròpia; interpretant-los d'una manera fresca i estimulant defensant el patrimoni, la identitat, i cultura del nostre país.

   Experimentats instrumentistes de diversos instruments tradicionals: xeremies, flabiols i tamborino, flautes, guitarres, guitarró, mandola ,llaüt, arxillaüt, percussions ètniques i tradicionals. Els germans Martorell, Pere Joan i Manel, porten tota la vida integrats dins el món de la música d'arrel tradicional. Han participat plegats en les formacions dels grups de música tradicional: Voramar, Xeremiers de Son Roca, Barbaç, Tamborers de La Sala i Al-Mayurqa, incloent diverses gravacions, en CD i DVD i nombrosos viatges per tot el món. També han col·laborat amb diferents artistes com Biel Majoral i Antoni Artigues.


   En aquest nou projecte, ofereixen un recital amb interpretacions dels temes tradicionals que els han marcat més en la seva trajectòria, amb arranjaments propis, temes de nova composició, i temes de composició pròpia; interpretant-los d'una manera fresca i estimulant defensant el patrimoni, la identitat, i cultura del país. Han participat recentment al festival internacional "15th WILLIAM KENNEDY PIPING FESTIVAL" a Irlanda del Nord. Serà un tast de la seva pròxima il·lusió com a treball discogràfic.


   Si els voleu conèixer una mica més o fer-ne un tast de la seva música visitau aquestes adreces:

http://www.mallorcaweb.net/perejoanm/biografi.html

http://www.onadigital.com/htm/209-01.htm