Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 774




Els premis Ploma de ferro 2023 assoleixen la 30a edició amb un primer premi ex aequo i un de local. Els guanyadors han estat Roger Simeón, de Tordera, per a l'obra "40", presentada sota el pseudònim Marta, i Pere Bergas, de Sencelles, per a "La incapacitat", presentada sota el pseudònim En Walden. I el premi local ha estat per a Gabriel Torres, amb l'obra "Endergues", presentada sota el pseudònim Stoneta.

Pel que fa a les obres guanyadores: mentre que la primera et fa capbussar en la realitat d'una persona que arriba a la quarantena; la segona parla de vivències i records familiars amb bones ocurrències i imatges; i la tercera es tracta d'un relat potent, visceral i alhora cru.

En aquesta 30a edició Ploma de ferro (categoria adulta) s'hi han presentat 39 narracions, que han estat avaluades per Pere Antoni Pons Tortella, Aina Fullana Llull i Pau Vadell Vallbona.



Per la seva banda, pel que fa als premis juvenils, hi han participat els alumnes de 6è del CEIP s'Auba i els guanyadors han estat: Robin Garcia Stifter, Joan Fuster Mestre i Carme Garau Servera.



El lliurament dels premis es durà a terme l'horabaixa de la diada de Sant Jordi, prevista per a dia 21 d'abril a la plaça de l'Orient, juntament amb altres activitats.

Les obres guanyadores d'aquesta edició es publicaran en propers mesos en format digital al web municipal i de Cap Vermell, i en una publicació en paper.