Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 691


Dia 28 de març, na Maria Massanet, arxivera de Capdepera, va ser guardonada per l’associació ARCA 2023 per la seva trajectòria en la protecció del patrimoni.

El lliurament del guardó va tenir lloc en el transcurs del sopar anual d’ARCA, rebent els tres Premis ARCA de Protecció del Patrimoni: na Maria Massanet Gili, “per una vida dedicada al patrimoni documental que va posar en marxa l'arxiu de Capdepera, una iniciativa exemplar”; en Josep Forteza-Rey,«per la generositat i l'amor pel patrimoni demostrat a la rehabilitació exemplar de l'edifici modernista Can Forteza-Rey»; i Miquel Àngel Riera, “pel seu «esforç titànic per donar a conèixer l'obra del seu pare organitzant el Centenari Gaspar Riera».

En rebre el premi na Maria va dedicar unes emotives paraules, subratllant que el premi no era només per ella sinó per tots els arxivers, i va agrair el guardó d’ARCA precisament perquè és un patrimoni “no vistós però imprescindible”. També va tenir paraules de reconeixement pel seu company Gori Rexach.

Els  tres Premis ARCA Protecció del Patrimoni reconeixen la tasca desenvolupada per persones o entitats a favor de la protecció del patrimoni històric i cultural de Mallorca.

Enhorabona Maria, per un guardó ben merescut!


Imatge Diari de Balears