Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2666

Suso presenta la novel.la De l'amor i les seves aromes
juntament amb l'entrega dels premis Ploma de Ferro 2008
Image
Entre amics tots és més saborós.
Image


"D'una manera o d'altra tots hi veureu alguna imatge de les vostres vides amoroses" T. Alzina


"Suso és un artista local, cantautor local, escriptor local...a un teatre local" L'amu en Miquel del Recreo


"Ha estructurat el relat per apropar-mos al misteri, tanmateix insondable, de l'amor"
J. Fuster.


La presentació de l'opera prima de Suso Rexach estava envoltada de gran espectació. Suso sempre ens sorpren. I divendres no fou una excepció. Poguérem assaborir un primer tast d'aquesta novel.la comentada saviament per Miquel Flaquer, gabellí universal, Jaume Fuster, poeta local, i Tolo Alzina, Batle i amic den Suso.

També en Suso ens parlà de les seves sensacions. Una vetlada inoblidable per a tots els assistents que també poguéren gaudir del debut del grup Perversions.






Un cop acabat l'acte els assisitents poguéren tenir un llibre dedicat per l'autor i gaudir de les aromes de l'amor amb bloody mary i tomàtigues de tot tipus.

La vetlada fou deliciosa i es que, com ja hem dit, entre amics tot és més saborós.


 Senyalar també que la primera part de la vetlada fou dedicada a l'entrega dels premis Ploma de ferro 2008. Sols hi assistí de forma presencial el segon premi (a la foto). El primer premi i el local ens feren arribar unes paraules per video o per carta.

Recordem que els guanyadors d'aquest certamen han estat Joan Cardona Romanos ("El recital"), Jordi Sedó i Solé ("Daniela") i Miquel Piris ("L'ombra del capcer"). Per cert que a la nota enviada per l'amic i col·laborador Miquel Piris, llegida per la seva germana Cati, no hi faltaren unes paraules de recordança per a "Cap Vermell". Gràcies, Miquel. I ja que hem esmentat na Cati Piris, diguem que va ser la gran sorpresa de la vetllada i que triomfà en tota línia, al capdavant del quartet "Perversions".





Image

Una estona abans a Can Creu d'Inca tengué lloc l'inauguració de l'exposició MALLORCA L'ILLA DE LES ESTRELLES. a la que correspon la següent imatge. Romandrà oberta fins dia 23.


Image


Per acabar podeu escoltar un fragment de les paraules den Miquel, Jaume i Tolo. Al segon vídeo escoltar un fragment de la novel.la llegit per na Toti Fuster i una cançó del grup Perversions. Per acabar escoltarem unes breus paraules den Suso.