Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1630
L'espectacle infantil es va fer al teatre perquè va ploure.


El matí de Sant Jordi s'aixecà amb risc de pluja. Tot i això foren molts els qui desafiaren les prediccions i comparegueren a l'Orient. Bon inici, tallers, vendes, roses, llibres, signatures,...però la cosa s'embrutà i a l'hora de l'espectacle infantil una brusca obligà a aplicar el Pla B, en aquest cas, anar al teatre. Abans cobrir totes les paradetes i deixar-les a cobro de les inclemències metereològiques.





L'Institut i el Centre de dia donàren color i noves propostes a la diada.















La signatura de llibres per part dels autors locals, en general, tengué molt d'èxit. És clar que les novetats acaparen les majors atencions. 





Miquel Bestard, Biel Torres, Joan Cabalgante, Izaskun Franco, Antonio Muñoz i Isabel Vera; i, posteriorment na Yasmin Ferrer, signaren llibres.







N'Izaskun fou la revelació editorial amb la seva novel·la eròtica "Sin permiso" que va exhibir el cartell d'exhaurides les existències.





Biel Torres també en signà molts.




L'horabaixa, tot i que el temps s'estirà, fou més fluix. però això serà objecte d'una altra crònica. 


I per cert, no volem deixar d'esmentar que hem vist a les xarxes socials que en Tolo Alzina ja signa el llibre COLÀGEN PER A L'ÀNIMA (publicat per Cap Vermell) a places majors com Barcelona. Com sempre, la gratitud per endvant: "Un día més gravat a la pell i ànima. Gràcies a la Vida"







Enhorabona a tots i a totes; i ja ho sabeu, a llegir que als prestatges agafen pols!