Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 910



El passat dissabte, dia 12 de març, el Centre Cap Vermell acollí la trobada de les bandes joves del Conservatori de Felanitx i de l’Escola de Música de Capdepera. Un total de 35 joves músics que compartiren un dia intens que començà a les 10:30 amb assajos parcials on professorat i alumnat començaren a treballar el repertori del concert de cloenda. La primera presa de contacte tots plegats fou a l’assaig abans del dinar de germanor, dinar preparat per les pròpies famílies dels músics gabellins.



Després de recuperar forces, una estona per relaxar-se amb la visita al Castell de Capdepera. Per acabar la diada, un darrer assaig abans del concert de cloenda.



Els professors d’ambdues formacions, Manel Barceló i Víctor Ferragut, es coordinaren per preparar les dues agrupacions en els assajos regulars als seus centres. Conjuntament, les dues bandes oferirien un repertori amè i variat centrat en els grans èxits del rock i del pop. Es pogueren escoltar arranjaments d’obres com Thriller, Smoke on the Water, Born to be wild o Get Back, entre d’altres. L’Ajuntament de Capdepera obsequià als músics felanitxers amb un detall.