Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2328

Divendres 31 a les 21 h. tendrem, molt probablement, al Teatre de Capdepera la millor producció de la temporada 2008 a les Illes.

Seleccionada al Projecte Alcover, és una obra de l'autor de moda a tota Europa:  Éric-Emmanuel Schmitt

Direcció: Christophe Lidon

Actors: Ricard Borràs I Miquel Torrens

Entrada: 5 €

Durada: 80 min.







El periodista Eric Larsen visita el premi Noble de literatura Abel Znorko a la seva casa en una illa perduda a la mar de Noruega. Amb l’excusa d’una entrevista, l’inaccessible escriptor  i el seu interlocutor lluiten en un joc de veritats. Variacions enigmàtiques ens parla, en definitiva, de l’amor en totes les seves possibilitats i en totes les seves impossibilitats.A qui s’estima quan s’estima?


L'escriptor d'aquesta obra teatral, Éric-Emmanuel Schmitt, és un dels autors contemporanis més rellevants. Entre d'altres, ha escrit El llibertí, El señor Ibrahim i les flors del Corán, Petits crims conjugals, L'evangeli segons Pilat, etc. Ho paga visitar la seva web oficial:

Vegeu alguna de les crítiques:

 FAN TEATRE

Magnífica oportunitat per apropar-se a l'escriptor de moda. Ricard Borràs i Miquel Torrens, mitjançant aquest fabulós text que deixa a l'espectador captiu a la butaca, ens fan gaudir durant tota la  representació. El text dramàtic no és només encisador sinó que manté el suspens fins a l'últim minut. Es podria considerar nomes com un exercici d'estil si no fora perquè a través del text l'espectador també ha de reflexionar necessàriament sobre els temes plantejats: l'amor en totes els seus vessants, la solitud, ... Temes en absolut trivials lligats a la naturalesa de la condició humana. No de bades Éric-Emmanuel Schmitt es doctorà en Filosofia.