Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2473

Reunió del Club de lectura. Octubre de 2008
Firmin, de  Sam Savage












   El passat divendres dia 24 d'octubre tingué lloc la reunió del Club de Lectura, a la biblioteca de Capdepera. Una vintena de lectores i  lectors (de fet se'n repartiren més llibres per a llegir) es trobaren per parlar de les impressions que els havia produït la lectura d'aqeusta obra. Firmin és l'obra primera de Sam Savage, un professor d'ètica de Yale, de 67 anys, que narra la vida d'una rata que, alhora que menja llibres, aprèn a llegir. El llibre parla de la marginalitat,  de la incomunicació..., sempre en clau de faula. 

Image

   Després de visionar una presentació de l'edició del llibre, entre tots  comentaren alguns aspectes de la lectura i se'n distribuí una guia.
   Aprofitant l'ocasió es llegí el manifest del "Dia de la Biblioteca", que es commemora el dia 24 d'octubre, i un paragraf d'un llibre dedicat a la bibliotecària.

Image

   Com és habitual, els lectors varen preparar un sopar relacionat amb el llibre, en el qual el formatge va tenir un gran protagonisme. Un plat duia un "Firmin" comestible.

Image

   Per acabar es distribuí el proper llibre de lectura, concretament "L'elegància de l'eriçó" premi de les lletres franceses de l'any 2007.