Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1488




Per a celebrar el Dia d'Europa (9 de maig)  i apropar als més joves els valors europeus a infants de 7 a 9 anys, se va representar una adaptació del conte   "Kalòpsia, Un planeta no tan diferent" a les biblioteques de Capdepera.

El conte original ha estat editat per la Representació de la Comissió Europea de Barcelona  ha editat un llibre per explicar els valors europeus a infants de 7 a 9 anys. A partir d'aquesta proposta ha arribat a algunes biblioteques de les Illes Balears i Catalunya una representació teatralitzada del conte.



De la mà del Centre Balears Europa se va poder gaudir a Capdepera i Cala Rajada d'esta proposta que explica la història d’un planeta molt llunyà on les quatre especies que l’habiten no saben conviure i han construït murs entre elles. La protagonista de la història, la Wabi, fa un descobriment sorprenent gràcies al qual aprèn que a Europa, una regió del planeta Terra, no fa tants anys hi passava el mateix que a Kalòpsia però després de segles de disputes els seus habitants van decidir unir-se per cooperar i viure en pau.

Una història divertida que apropa als jovent a la Unió Europea, pretén ajudar a descobrir els seus orígens i a entendre que la diversitat ens enriqueix.

La representació, ben entretinguda, anà a càrrec de Blanca Alonso Vidal.

Si voleu descarregar el llibre en PDF clicau la imatge:


S'ha pogut gaudir d'aquest espectacle gràcies a @EuropeDirect IllesBalears, que ho ha patrocinat.