Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1819
Illesdansa presenta "Arlequí i Colombina, nocturn d’amor"




Illesdansa presentà al Teatre de Capdepera l’obra “Arlequí i Colombina, nocturn d’amor”, interpretada per un grup de joves ballarines dirigides per Antoni Campins. L’associació cultural Illesdansa Jove Ballet, acull a tots els estudiants de ballet de qualsevol escola de Mallorca i els ofereix suport per potenciar a tots els ballarins i ballarines que volen dedicar-se professionalment i ampliar estils i repertori.

L’obra es tracta d’un “ ballet en un acte i un epíleg” , que narra l’història d’Arlequi i la seva núvia Colombina, i els seu desafiament al pare de la protagonista per amor. Aquest ballet esta basat en la “comèdia dell’arte”, amb danses de tall teatral. Una història senzilla, bells i colorits vestit, molts de personatges.... i un final feliç.



L’obra  resultà prou entretinguda i el ballarí i les ballarines oferiren un bon nivell, amb una interpretació resolta amb prou solvència i belles danses. Tot un plaer veure els estudiants de dansa damunt l’escenari. 

La nota discordant, la poca presència de públic. Una llàstima que molts d’estudiants de dansa local no assistissin a esta posada en escena. 

Els intèrprets: Rubén Rodríguez (Arlequí), Ma Francisca Sunyer ( Colombina), Sandra Batle (Picolina), Agatha Encheva (Carmelina), Catalina Xinli (Esmeraldina), Mar Hernàndez (Pierreta), Silvia Arguimbau (Pierrot) i  Blanca Fayas (Cassandre).



L’equip tècnic i artístic estava format per Silvia Argimbau, Blanca Fayas, Camila Rodríguez, Xisco Morcillo i  Vicens Fons, sota la direcció de Antoni Campins

Enhorabona a tots i totes!