Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2137
Cap Vermell presentà, a Can Patilla, el seu darrer projecte editorial


 

Dissabte, 23 de  novembre, va tenir lloc (entre cervesa i cervesa)  la presentació del darrer llibre coeditat per Documenta Balear i Cap Vermell, “Mossèn Alcover, els metodistes  i els socialistes de Capdepera”. El llibre escrit per Miquel Llull, es presenta com un apèndix al llibre  “La idea és infinita. 1900-1936” del mateix autor.

En aquesta obra es recull la polèmica sobre Déu i la ciència que sostingueren dos socialistes de l’època, en Llorenç Bisbal i n'Antoni Maria Alsina amb Amadeu Alou, fill del fundador del metodisme a Capdepera. Discussió a la qual s’incorporà mossèn Antoni M. Alcover, que n'incrementà el to, amb les seves invectives, en què mostra la seva cara més radical i intransigent.

 

La presentació es va dur a terme al bar Can Patilla, a càrrec de Josep Terrassa, Pere Joan Tous “Siurell” i Miquel Llull “Recreo”. A Cap Vermell hi trobareu les seves interessants intervencions.







En acabar la presentació, en Miquel Llull signà els llibres i Biel Barona va “pinxar” un poc de música per a gaudi dels assistents que ompliren el local.