Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2264
La hora azul, a la recerca d'idees des de l'eclecticisme tècnic 

Molta gent es convocà divendres per a la inauguració de l'exposició de La hora azul. L'autor, Fredo Folcini es mostrava exultant i pletòric. No deixava de dir que la sala d'exposcions, plena a vesar durant més de dues hores, semblava París. De fet, el transportava als grans espais museístics d'Europa. 



Tanta emoció havia en les seves paraules que, a més eren traduïdes de l'alemany, deixà poc espai a les paraules del regidor de cultura.



El públic, majoritàriament alemany, gaudí d'una vetllada molt agradable. L'artista de Frankfurt és un gran amfitrió i atengué a tot el públic assistent explicant les seves motivacions.



L'exposició impacta pels seus colors, però també pels seus missatges. Aquí teniu unes imatges sense públic.



Combina diverses tècniques com la fotografia o la pintura directa, amb molta influència del pop-art, art-painting o l'street-art.



També treballa les escultures. En la seva obra es pot apreciar la petjada de la seva formació com a director de cinema i guionista.



Folcini no ha volgut comprometre's mai. "El meu estil? Sense estil uniforme!!". Considera que el que més importa "no és la tècnica, sinó que els motius són el factor decisiu... Molts em demanen una tècnica que no domino. Has de tenir idees. El tema de fons són els motius"





A l'interior del cub hi ha diverses obres de l'artista Marlerfreundin.





En definitiva, una bona exposició que val la pena visitar-la i si és possible, conèixer l'artista, que resident a Artà, te uns forts lligams amb Capdepera.