Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1890
Els padrins i padrines de la residència acullen el primer interludi musical del curs


 

Dins el IV Cicle d'Interludis Musicals, el passat dimecres dia 30 d’octubre, va tenir lloc a la Residència DomusVi de la Font de sa Cala el primer concert del curs 2019-2020. En aquesta ocasió, els joves músics de 4t curs del programa de nivell elemental ens oferiren un petit tast del que han treballat al llarg d’aquestes primeres setmanes de curs.

Hi participaren un total de 13 alumnes, d’entre 10 i 14 anys, de les especialitats de: cant, clarinet, flauta travessera, saxòfon, violoncel, trompa, trompeta, percussió, piano, violí i guitarra. Tots ells mostraren amb entusiasme els seus avanços davant els nombrosos padrins i padrines usuaris del centre, que les reberen amb gran alegria i aplaudiren cada una de les seves actuacions, gaudint així d’un capvespre diferent.

Amb aquest programa, l'Escola de Música pretén, per una banda, obrir-se i apropar-se a tota la ciutadania mitjançant actuacions de curta durada a escenaris menys convencionals; i per l'altra, donar l'oportunitat als seus alumnes de tocar en un ambient íntim i agradable.

El segon interludi tindrà lloc el proper dimarts dia 19 de novembre a les 17.15 h. a la Biblioteca Municipal de Capdepera.