Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1953
Esperança Llabrés parlà del seu llibre al voltant del món de les figues i figueres, publicat per Cap Vermell




Dissabte, 26 d’octubre, les Cases de Son Barbassa van organitzar un sopar que combina gastronomia i cultura. Es tracta d’un sopar temàtic al voltant de les figues i figures.

El menú va consistir en quatre plats amb les figues com a protagonistes de la mà de l’equip de cuina i de n’Esperança Llabrés, qui presentà el seu llibre “Figues i Figueres. Història i simbolisme. Receptari”, editat per Cap Vermell  i Documenta Balear.

N’Esperança va parlar de la importància de les figues en la gastronomia, l’alimentació i la cultura de la Mediterrània al llarg dels segles. Presentà el seu llibre, un interessant i complet treball,  que ha tingut una gran acollida i elogis dels lectors.

Pel que fa als plats que es pogueren degustar van ser una selecció  de cinc aperitius, llampuga marinada i figues, filet de xai acompanyat de figues i de postres un biscuit de figues fresques.  Un saborós menú maridat amb vins mallorquins excel·lents.





Una gran vetllada, amb una selecció de plats i vins de gran qualitat, amb molt bon ambient i la sala plena de comensals.

Enhorabona per l’èxit de la iniciativa .