Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2027


 

La setmana passada (15, 16 i 17 d’octubre) estaven previstes tres activitats a la biblioteca de Capdepera.

Així, dia 15, va tenir lloc una activitat consistent en la lectura de fragments de texts escrits per dones, en el marc del “Dia de les dones escriptores”. A més de la lectura, se van comentar alguns aspectes del canvi del paper de la dona en el món de la cultura i l’escriptura. Se llegiren diversos tipus de  texts coma ara poesia, ficció, assaig i van fer especial referència a les dones que tenen el Nobel de literatura. Una tertúlia molt agradosa, llàstima de poca participació.

 



Dia 16, va ser el torn del conta-contes, en aquest cas amb una notable assistència de nins i nines (i pares i mares). El viatge al món d’Aina va agradar molt i aconseguí enganxar als infants des del primer moment.









Dia 17, va haver la primera projecció d’un cicle de cinema documental: TO KYMA, RESCAT AL MAR EGEU. Un documental molt interessant i emotiu, que convida a la reflexió.  Una iniciativa molt interessant que continuarà el dia 28 d’octubre amb l’obra “La maleta de Madame Colette”, també molt recomanable. Esperem que n’hi hagi una major assistència de públic.


Properes projeccions:

http://www.capvermell.org/index.php/agenda/convocatories/25181-cinema-lliure-a-la-biblioteca-de-cala-rajada