Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1895


El passat dimarts, dia 14 de maig, va tenir lloc al pati de la Biblioteca de Capdepera el darrer concert del III Cicle d’Interludis de l’Escola de Música. En aquesta ocasió els joves músics de 1r curs del programa de Nivell Elemental, tant de la modalitat reglada com no reglada, ens oferiren un petit tast del que han treballat al llarg d’aquestes darreres setmanes.

Hi participaren un total de tretze alumnes, que mostraren amb entusiasme els seus avanços, explicant, abans de cada una de les actuacions, algunes de les característiques dels seus instruments. S’hi veren representats, entre molts altres instruments que s’imparteixen a l’escola: el piano, la guitarra, la guitarra elèctrica, el trombó, la flauta travessera, el violí i la bateria.

Amb aquest programa, l'Escola de Música pretén, per una banda, obrir-se i apropar-se a tota la ciutadania mitjançant actuacions de curta durada a escenaris menys convencionals; i per l'altra, donar l'oportunitat als seus alumnes de tocar en un ambient íntim i agradable.