Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2817


 

Divendres, 16 de novembre, va tenir lloc a les voltes del Centre Cap Vermell la presentació del llibre “Lloc amb memòria. Indrets singulars recollits per la revista ALA EST”, presentat per Marga Serrano Servera i Joan Josep Serra Simó.

A l’acte, a més dels autors, participaren Maria Massanet i Rafel Fernández qui valoraren la publicació ALA EST i l’esforç editorial de Purpurina Editorial i el llibre que es presentava.

El llibre presentat recull 8 articles publicats a la revista ALA EST durant els tres anys de la seva existència, que parlen d’espais que han acompanyant els seus poble durant molts d’anys. D’aquests llocs comentats n’hi ha dos que han pogut resistir el pas del temps, després d’haver-se adaptat al nous temps: “Perruqueria Ca na Roseta “ de Manacor  i “Forn Can Mateu Coca” de Son Carrió. Altres han hagut de reinventar-se com “La confiteria Can Frasquet” de Palma i  la “Sala Rigal” de Sant Llorenç. D’altra banda “Els refugis de la defensa antiaèria de Manacor durant la Guerra Civil”, el “Cine Goya” de Manacor,”Dhra, les runes de l’any 3000” i “Es Sindicat de Felanitx”.

En Joan Josep Serra va donar les gràcies a tothom que ha col·laborat en fer possible l’edició i recordà la seva relació amb Capdepera, malgrat viure a Calvià. Per la seva banda na Marga Serrano agraí la possibilitat de presentar el llibre a Capdepera, i va fer un comentari del contingut de cada un dels article. Comentà els llibres de la presentació a Capdepera són els darrers exemplars de la primera edició d’aquest llibre.

Enhorabona per la trajectòria d’ALA EST i la seva producció editorial