Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2405
Varietat, producció local i bon ambient


Molt bon ambient el trobat aquests dos dies a la plaça (?) del Centre Cap Vermell. 

Per començar n'hi ha que troben que el divendres hi hagué més gent i n'hi ha que troben que fou el dissabte. Ja se sap. La fira va, segons te va. En tot cas molta gent els dos dies, una proposta variada i amb base de Capdepera i, allò que no falla, l'indicador més objectiu: el menjar s'acabà i diversos tiradors de cervesa també.
Però anem a pams. El divendres. 



Començà la jornada amb un taller familar de circ que al llarg de dues hores proposava sense massa ordre jocs diversos. 



Els nins i nines que hi assistiren s'ho passaren d'allò més bé. Provare i exercitaren amb els pares i monitors. També hi participà activament el col·lectiu de SOM AQUÍ GABELLINS.




Captarem algunes posicions una mica compromeses. Però ningú es va fer mal.










Mentres, els artesans i artistes muntaven les seves paradetes i els malats de birra tota la intendència. 



Com hem dit, la participació local és destacable i presentà propostes orginals a un preu més que raonable.




De fet les paradetes artístiques o artesanes són un puntal de les Nits de les Arts.





Tothom que compareix a les Nits de les arts passa per les paradetes.









I aixó com el sol es ponia, compareixia més gent i començaven les propostes artístiques. 



Tot i que són moltes hores, les propostes artístiques i gastronòmiques fan més bon de dur la gestió de la paradeta.









Vora els estands dels MALALTS DE BIRRA, el forn d'Artà presentava dues creacions amb les tonalitats artístiques de Gustavo. El gató d'ametlla i el gató de garrova. La presentació fou el dissabte i li dedicarem més temps al proper article. Sols dir que Gustavo fou present els dos dies i que es cansà de signar capses. Quan al productes, exquisits!!!!














Lucas Patricis ens feu un recital íntim sols amb la seva guitarra. Delicat i profund.




La companyia des-equilibrats feu un tast poètic de circ entre malabars i equilibris.



La proposta fou seguida per un públic tant gran com petit. És el que anomenen espectacle familiar.






I al voltant de les 20,30h tengué lloc l'inauguració de les dues exposicions del Centre Cap Vermell que ençaten la temporada artística, aquest és el concepte primer de nit de l'art.




Sarasate, lluny de l'escultura per la que excel·leix,  presenta una sèrie de dibuixos que ell mateix qualifica d'exercicis d'estil. Tot i que poden semblar burotatxos, cal una tècnica molt depurada per aconseguir a través de línees formes i profunditats.




A l'entrada del Centre, Vanessa Massanet presenta una pintura abstracta que, com be diu al títol, neix d'unes pulsions interiors que deixa fluir.















Tornada l'activitat a l'exterior i hora de pegar bocinada la paradeta de malalts de birra era gairebé innaccesible. 







Llavors entrà en acció la música urbana de Krazins. Uns joves que creixen artísticament dia a dia i que tenen un bon grapat de seguidors incondicionals. Lletres punyents que no deixen titella amb cap.









I tancà la vetllada una bona dosi de jazz amb TOTS AQUESTS DOIS, formació gabellina-artaneca, de bon rollo, que lidera Biel Barona i que molt prest presentarà el primer disc.





Molta gent hagués quedat una estona més, però encara quedava l'endemà. Tot té el seu públic i tot ens agradà. Una tercera convocatòria que posa en valor la plaça del Cap Vermell, una plaça infrautilitazada i que evidencia un grapat de mancances ja que, després de 9 anys, ni la gent de Cala Rajada ni els turistes s'han fet seva. De fet és un espai erm, pobre, que la seva major utilitat és per a que els cans facin les seves necessitats.