Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2265




La participació de Capricho Cub en la competició de balls urbans celebrada el cap de setmana passat a Palma ha estat una gran experiència per totes les alumnes que prengueren part. El nivell era molt alt, amb competidors de totes les parts del món, els millors grups que hi ha: “un autèntic campionat internacional”.

 

Els guanyadors van ser un grup italià, un francès i un grup (que ho va fer genial) d’Eivissa. Tots aquests grup venien de campionats nacionals i han aconseguit els primers llocs de l’europeu.

El Capricho Club va estar a l’alçada d’aquests increïbles ballarins. Ho varen fer molt bé des del Babys fins als més grans que competien en la categoria d’adults professionals.

Varen donar tot el que sabien i van aconseguir l’aplaudiment de tot el teatre. Na Virgina, la seva directora ens ha comentat “Estic molt orgullosa d’ells, són increïbles i el que més me va agradar va ser compartir  aquesta nova experiència junts i amb les famílies. Chapeau pels pares, familiars i alumnes que m’han emocionat i m’han fet sentir especial...!"
 

L’any vinent esperen participar i pujar en la classificació.

Pel que fa a l’organització de l’esdeveniment la trobaren excel·lent des dels organitzadors, metges, fisios, jurats, presentadors... Van acollir molt bé als equips gabellins ( a tots!), valorant molt bé la feina feta.

Ha estat la millor experiència que han viscut fins ara, des de que l’Escola Capricho Club se va posar en marxa.

Enhorabona tots, directora, alumnes i pares, segur que ha estat una experiència inoblidable