Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2420
Dissabte 23 i  24 de juny, els alumnes del Taller de Teatre del Centre Jove (alumnes de Primària 1 i 2)  estrenaren dues obres curtes escrites i dirigides per Arnau Serra.


 

 El grup Primària 1, interpretà la simpàtica obra Princeses Disney. Una senzilla i graciosa peça teatral en la que les protagonistes són els personatges dels comptes que viuen uns moments de crisis, amb els seus “problemes” i  un al grau d’insatisfacció que les du a muntar un sindicat per defensar els seus drets “laborals”.

Un joc escènic per a gaudi de les joves actrius (que ho feren molt bé) i del públic assistent, interpretat amb molta desimboltura .

Les joves actrius eren Aina Pascual, Noemí Fuster, Marta Mayol, Laia Torvisco, Laia Rodríguez, Naila León, Pau Salomón, Lucila Belén Rocca i Marina Bonnin. Enhorabona a totes.

 

“Anem de noces” va ser la proposta dels alumnes del segon grup de Primària. Un nombrós grup amb diversa experiència teatral, que interpretaren una obra més dificultosa. La història, aparentment senzilla, parla de l’amor i de les falses aparences  “Anem de noces vol ser una reflexió sobre el judicis que fem de les persones en base a les aparences”.

Malgrat la diversitat del nombrós grup i la dificultat pròpia de l’obra, Arnau aconsegueix que el conjunt funcioni i cada un dels joves actors i actrius treguin el seu paper. Cal recordar que els nins i nines damunt l’escenari participen  d’un taller de teatre, per tant és normal que alguns personatges mostrin dificultat de dicció o lapsus momentanis, mentre que d’altres mostrin major desimboltura i naturalitat.  El cert és que els alumnes s’ho passen molt bé, agafen experiència i “tables” damunt l’escenari.

“Anem de noces” va ser interpretada per Maria Cristina Alcibiade, Sophia E Acuna, Lena Torremocha, Aisha León, , Inés Fernández, Raúl Ibánez, Raúl De la Torre, Daniel Servera, Pau Ramos, Núria García, Aleix Ferrer, Joel Malpesa, Isabel Vilanova, Marta Rodríguez i Marta Moreno.





Una vegada més donar-lis l’enhorabona i valorar molt positivament la feina d’Arnau Serra. Veritable motor d’aquests tallers, amb la seva proverbial paciència i una desbordant creativitat per a escriure obres adaptades al grup que forma el taller.