Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1948
L'Escola de Música dona la benvinguda al Nadal amb el concert de conjunts



 

El passat dissabte dia 16 de desembre els alumnes dels diferents conjunts de l’Escola de Música oferiren el seu tradicional concert Nadal davant un entusiasmat públic que omplí l’auditori del Centre Cap Vermell.


Tots els conjunts, tal i com va recordar el director de l’Escola, Víctor Ferragut, estan formats tant per alumnes que ja fa anys que toquen el seu instrument com per alumnes que just fa tres mesos que han començat.

El conjunt de percussió, els conjunts de pianos, l’rrquestra de corda, el conjunt de guitarres, la Banda, l’Orquestra d’Ensenyaments Professionals, el Cor de Grau Elemental, el Cor Gospel i el cor format pels alumnes de Teatre Musical; oferiren un programa d’allò més entretingut, que va fer les delícies dels seus familiars, i va culminar amb la interpretació conjunta per part de tots els instrumentistes d’una selecció de nadales.


El regidor d’Educació va dirigir unes paraules al públic animant els alumnes a continuar amb els seus estudis musicals i agraint a l’equip directiu i al professorat la seva tasca i dedicació, tot recordant que l’Escola Municipal de Música de Capdepera és un referent dins la nostra comarca.


El programa oferit fou:

Conjunt de percussió “Last Christmas” de George Michael

Conjunts de pianos “Pop for fun” J. Bastien i “Midnight special” J. Bastien

Conjut de guitarres “Jingle Bells” J. Pierpont

Orquestra de corda “Lavenders blue” Popular anglesa

Banda “Cyclist in Moscou” P. Grainger i “Overture 1812” P. Tchaikovsky

Orquestra PREP: “Irish tune” P. Grainger i “The pink phanter” H. Mancini

Cor de Grau Elemental, Cor Gospel, Teatre Musical i Orquestra PREP: “We wish you a merry Christmas” i “Jingle Bells rocks” J. Boothe

Tots junts: “Nadal en un minut i mig”


Però no hi ha concerts sense assajos. així prepararen el concert: