Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2033


 

L’artista italià Massimo Zonari va inagurar el passat divendres, 29 de setembre, l’exposició Frescoaffresko al Centre Melis Cursach, a Capdepera.

 
Aquest artista es mou des de fa més de 25 anys entre Itàlia i Mallorca, ha residit durant llargues temporades a Capdepera, i en l’actualitat ho fa a la Colònia de Sant Jordi.

 

Freskoaffresko és una mostra de la seva obra pictòrica amb una representació dels diferents temes que aquest pintor ha tractat al llarg de la seva trajectòria. És una autentica explosió de color i de vida que sorprèn al públic des del carrer  on l’artista ha situat algunes de les seves teles, una d’elles de grans dimensions. La barreja entre l’expressionisme figuratiu i la força cromàtica provoca una ona de sensacions que condueix a l’espectador al llarg de tota l’exposició.

 

Com anuncia el títol de la mostra, Frescoaffresko, hi ha tota una sèrie d’obres realitzades al fresc, tècnica que l’artista està recuperant. Així mateix i durant els dies de l’exposició l’artista realitzarà algunes obres en viu al Centre Melis per tal que el públic pugui veure com es realitza aquesta tècnica.