Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2498
ZUMBA=DIVERSIÓ


 

Dies 26 i 27 de maig, en el marc de la mostra de teatre, música i dansa de Capdepera, els alumnes del taller de zumba de l’AMIPA de s’Alzinar van presentar el seu espectacle Zumba=Diversió sota la direcció de Isabel Bover.
 

Els nins i nines dels tres nivells ( Kids grup1, Kids grup2  i Zumba kids Jr.) van ballar diverses peces amb el suport musical de diversos estils com el hip-hopm el reggaeton, el disco-pop o la salsa. Això sí totes músiques actuals i ballables. Així resultà un espectacle alegre i divertit que va ser del gust del públic.

En total parciciparen 52 alumnes amb edat compreses entre els 3 i 12 anys, als que s’han d’afegir el grup de mares que “s’atreviren” a sortir a l’escenari.
 

Cal dir que hi hagué una gran resposta de públic els dos dies d'actuació, majoritàriament familiars i amics dels infants.

 
Aquest programa forma part de les activitats extraescolars que organitza l’AMIPA de s’Alzinar i des d’octubre a maig, hi ha dues classes setmanals. Evidentment abans de l’espectacle final de curs la freqüència augmenta per preparar-lo.












Enhorabona a tots i totes, als alumnes i a la directora.