Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2845
Gustavo vora aquells que no tenen veu ni visibilitat



Dimarts es presentà l'associació SOM AQUÍ GABELLINS. Presentació de la que ja parlam en altres articles. Un dels encerts de l'acte fou donar protagonisme als joves per qui es constitueix l'associació amb la proposta de pintar un mural amb l'artista GUSTAVO, qui també és l'autor del logotip de l'associació.



El mural fou iniciat per GUSTAVO pintant alguns personatges. A continuació tothom que volgué participar-hi ho va fer guiats per la immensa labor dels voluntaris de l'associació.




GUSTAVO, colze a colze, amb petits i grans, continuà pintant sota la mirada del nombrosos amics que es congregaren per donar suport a l'associació.





Colors, pinzells,...fer un mural és una tasca molt feinosa però divertida. Això sí, ha de quedar bé.



Foren moltes les mans i els cors que participaren en l'activitat. El mural feia 2x3 metres i en moments no tothom hi cabia.





Una palmera rosa, l'atreviment anava en augment. GUSTAVO manifestà que aquesta palmera és fantàstica i sortirà a qualque obra seva.



Retocs finals i la data







Preciós! Sobretot en l'autoestima d'aquells joves que poca gent els fa cas i que la societat no els dóna gaire visibilitat.



GUSTAVO ha apadrinat l'associació i a l'acte de presentació li lliuraren un diploma com a soci honorífic. També fou objecte d'una agradable sorpresa quan a l'escenari li donaren els molts d'anys i li lliuraren una tortada d'aniversari feta per Toni Navarro. Dia 11 d'abril GUSTAVO celebra el seu aniversari, 78 enguany.




Una tortada molt especial que en acabar el mural fou objecte de bromes. Tots els que la volgueren tastar quedaren gratament satisfets, com no podia se d'altre manera.











Gràcies GUSTAVO, un artista proper i solidari, capaç de posar-se a l'alçada de qualsevol interlocutor. Per cert, els joves de l'associació quedaren emplaçats a visitar l'estudi de l'artista.