Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2338
Enguany es celebra la cinquena edició de l'EVOLUTION! MALLORCA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL i el guardó d'honor del festival serà per l'actor i director DANNY DEVITO.


L'EVOLUTION! MALLORCA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL és un dels festivals de cine amb més projecció a nivell europeu en aquests moments. Durant 10 dies, del 3 al 12 de novembre, l'EMIFF mostrará 80 pel·lícules procedents de 20 països, entre ells; 17 llargmetratges, 18 curtmetratges, 8 documentals, 18 vídeos musicals i curts experimentals, 6 curtmetratges per a nens i 13 pel·lícules de la secció, Fet a Balears '.

Cada any porta noves pel·lícules i realitzadors a Mallorca per inspirar i compartir perspectives, passions i el més important fer de pont entre cultures. Aquest any en particular, és essencial el invertir temps per arribar a conèixer als nostres veïns propers i llunyans, per fomentar una comunitat internacional i difondre la paciència, la generositat i l'amor. El programa d'EMIFF 2016
presenta a Alemanya com a país convidat amb 9 pel·lícules alemanyes en competició.

Quan a la secció "Fet a Balears" presenta un registre de 13 pel·lícules. La secció de documental il·lustra històries profundament personals sobre la migració, la diversitat i l'ambició humana a l'hora de trobar la pau. Clicau damunt el logotip per veure el programa.


En aquests moments, Gustavo ultima els dotze guardons que es lliuraran al festival i que ha dissenyat a partir d'un personatge d'un quadre seu de l'any 2014.




Els guardons estan fet en ferro, un material que Gustavo ha experimentat recentment i que meravellà als guardons de l'Associació de teatres públics de les Illes.




Sols una artista de projecció internacional com Gustavo és convidat a signar un guardó d'aquestes característiques. Enhorabona!