Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2476

 Inaguració de la VI Mostra de Teatre, Música i Dansa, Infantil i Juvenil
Capdepera, dia 22 de maig de 2008 a les 19,30 hores

Teatre de Capdepera

Image

    Aquest divendres, d ia 23 de maig   a les 19:30h al Teatre de   Capdepera s’inaugurarà la VI Mostra de Teatre, Música i Dansa, Infantil i Juvenil amb la participació del batle de Capdepera i els regidors de cultura i joventut, Rafel Fernandez i Maria Orts.
   A aquesta inauguració es presentaran totes les obres teatrals que es representaran al llarg del mes de juny, s’entregaran els premis del concurs de cartells de la mostra i es representarà l’obra: El Bosc dels Ferrerets de Liona Di Marco
   La Mostra de Teatre va nàixer l’any 2003 com un intent d’unificar l’activitat teatral del municipi i amb l’objectiu de divulgar i donar a conèixer el moviment teatral juvenil que s’està gestant a Capdepera com a llavor pel teatre futur.
   Per un altra banda també existeix el concurs de dibuix   per al cartell i els programes per a la Mostra concurs que ja es troba a la seva sisena edició amb la participació dels alumnes dels centres educatius del municipi i que tenen de 9   a 17 anys.
   A partir de l’any 2006, dins la quarta edició,   s’inclou la música i la dansa com a dos tipus més d’arts escèniques.
   L’èxit de les anteriors edicions és pot comprovar amb l’augment de participants ja que s’ha passat de 260 joves actors dins la primera edició a 582 a la VI Mostra.
   Participen en aquesta Mostra els alumnes de 3r d’infantil, de 2n, 3r i 6è de primària del CEIP s’Alzinar, els alumnes de 6è de primària del CEIP s’Auba, els alumnes del Taller de Dansa de l’APIMA s’Alzinar i AMPA s’Auba, els alumnes dels Taller de Teatre del AMPA s’Auba, els alumnes de 4t d’ESO de l’IES Capdepera, els alumnes del Taller de Teatre del Centre Jove de Capdepera, els alumnes de l’Escola Municipals de Música de Capdepera, alumnes de 4t d’ESO de l’IES Bendinat que venen gracies al programa d’intercanvi i els alumnes del Ballet “Stylo.

Calendari de representacions:
Dies 8 i 9 de maig a les 20:00h: 6è s’Alzinar amb les obres: “EL REI QUE NO REIA” i “T’HE ENXAMPAT CAPUTXETA”.

Dia 23 de maig   a les 19:30h: INAUGURACIÓ DE LA VI MOSTRA DE TEATRE MÚSICA I DANSA, INFANTIL I JUVENIL DE CAPDEPERA. Amb l’entrega de premis als guanyadors del concurs de dibuix pel cartells i programes de la Mostra.
A les 20:00h Elàstic Nou presenta l’obra: “EL BOSC DELS FERRERETS”

Dia 29 de maig a les 20:00h els alumnes del Taller de Teatre de l’AMPA s’Auba presenta: “TARZAN A LA SELVA”.

Dies 30 i 31 a les 21:00h els alumnes de 4t d’ESO de l’IES Capdepera representen “TONI LIVE”.

Dia 5 de juny a les 20:00h els alumnes de er d’infantil del CEIP s’Alzinar presenten l’obra “LA ZEBRA CAMIL·LA”.

Dia 6 de juny a les 20:00h  els alumnes del Taller de Dansa de les APAS de s’Auba i S’Alzinar ballaran per tot el públic.

Dia 10 de juny a les 20:00h els alumnes de 2n de primària del CEIP s’Alzinar representen l’obra “GREASE”.

Dia 12 de juny a les 20:00h els alumnes de 6è de primària del CEIP s’Auba representen l’obra “CINC CÈNTIMS D’HISTÒRIA”.

Els dies 13 i 14 de juny   a les 20:00h els alumnes del Taller de Teatre del centre Jove de Capdepera representen l’obra “ROMEU I JULIETA?”.

El dia 17 de juny els alumnes de 3r de primària del CEIP s’Alzinar representes les obres “EL REI GRANOT” i “ UN CONTE D’ÀNGELS I DIMONIS”.

Els dies 20 i 21 de juny i a les 18:00 i 20:00h “CONCERTS DELS ALUMNES DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE CAPDEPERA”.

El dia 20 de juny a les 20:00h els alumnes de 4t d’ESO de l’IES Bendinat (programa d’intercanvi) representen “GREASE”.

Per a més informació :
Maria O rts 
Regidora de Juventut
646221384 

Image