Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2319
Els Ploma de ferro, organitzats anualment per l’Ajuntament de Capdepera, enguany han assolit la XXIII edició, amb 39 narracions presentades en la categoria adulta.


 

Els guanyadors d’aquesta edició han estat: Roger Muntés Zabala, de Barcelona, que sota el pseudònim Gèlius ha obtingut el primer premi, amb la narració “El bell relat del Gran Visir i Zubaida”, valorada en 600€ i un guardó. El segon premi ha estat per a “Estiu i llet materna”, de Pau Estrany Planas, de Palma, sota el pseudònim Josep Lluís Cifre Sastre, valorada en 300€ i un guardó.
 

Aquesta edició s’ha caracteritzat per un lleuger increment de participants del País Valencià i les Illes Balears. El jurat ha estat format per Antoni Riera Vives, Antoni Tugores Manresa i M. Antònia Massanet Mayol.

Ambdues obres es podran consultar en propers mesos tant a la web municipal com al de l’Associació Cultural Cap Vermell i en una publicació recopilatòria de les cinc darreres edicions, prevista per a l’any 2016.

Els premis es van atorgar ahir horabaixa al teatre de la localitat amb la presència del batle de Capdepera, Rafel Fernández, i del Director Insular de Cultura, Rafel Creus. Com a colofó s’hi va realitzar l’espectacle poético-musical “El gust és nostre”, de la companyia La Fornal, acte subvencionat per la CAEM.