Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2569
La cantant catalana captivà el públic des de la primera cançó



Divendres, 31 de juliol, tingué lloc a la Torre de Canyamel el concert benèfic de l'associació Amics de Tilloli. Un esdeveniment anual que acull cantants i formacions musicals de primer ordre. Enguany l'artista convidada, Sílvia Pérez Cruz aconseguí captivar al públic des del primer moment.



Na Sílvia Pérez Cruz és una jove cantant nascuda a Palafrugell, que compta amb una ampla formació musical i una veu maravellosa. En el concert Tilloli actuà acompanyada d'un quintet de corda format pels violinistes Elena Rei i Carlos Montfort, la viola Anna Aldomà, el violoncel Joan Antoni Pich i el contrabaix Miquel Àngel Cordero. 



Tot sis desgranaren un seguit de cançons pròpies o arrenjades la pròpia Sílvia Pérs, Joan Antoni Pich o Javier Galiana de la Rosa.

 

Na Maria Morell va presentar el concert i la cantant, donant la vinguda al públic i autoritats, entre les que es trobava el batle Rafel Fernández i la presidenta del Govern Balear, Francina Armengol.



Com hem dit na Sílvia Pérez Cruz va connectar amb el públic des del primer moment, tant per la seva actuació emotiva i sensual (sense oblidar el magnífic quintet que l'acomapanyava) com per la seva senzillesa i nautralitat damunt l'escenari.



Semblava que la màgia de la veu i música s'havia apoderat del recinte, quan la pluja (ja em direu dia 31 de juliol!) va fer acte de presència i tallà en sec el concert, que estava en les darreries. Una llàstima perquè bona part del públic que havia gaudit fins aquell moment del concert, no pogué acomiadar-se de la cantant com mereixia.



Però la pluja no passà d'un ruixat estival i, quan minvà, na Sílvia tornà a pujar a l'escenari per acabà el concert a capel·la mentre els músics tocaven en el passadís d'entrada a les cases. Amb la seva inesperada reaparició, la cantant catalana, va  tancar el seu memorable concert amb un públic entregat que corresponia a la deferència amb crits i bamballetes.





Un concert memorable, d'una cantant que emociona i captiva amb la seva música.