Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2470
Un bon concert en el Centre Cap Vermell



El grup de músics, la majoria d'ells prou coneguts de tots nosaltres, que el diumenge de Pasqua pujaren a l'escenari del Centre Cap Vermell, van aconseguir que gaudíssim d'un molt bon concert. I tot gràcies a l'organització dels Amics de l'Escola de Música, una gent que no atura, entossudida a fer d'aquest art quelcom quotidià i a l'abast de la gent del nostre poble.

 
Des d'una línia d'exigència molt alta, tots els intèrprets que desfilaren per l'esmentat escenari ens oferiren un programa variat, ple de matisos i amb propostes que anaren del barroquisme de Vivaldi al mallorquinisme musical de Maria Sabater, passant per fragments de sarsuela i d'òpera de gran predicament popular (Moreno Torroba, Donizetti, Verdi, Bizet...), sense deixar de banda algunes composicions que gaudeixen de tanta acceptació com El bell Danubi blau (Strauss), Granada (Lara), Tonight, de West Side Story (Bernstein), o les Czardas (Monti).

A la poderosa veu de la nostra Alejandra Cabello, s'hi sumà la d'aquesta realitat que ja és el tenor d'Artà Antoni Lliteres, i junts i per separat arrabassaren sonores ovacions del públic que omplí l'auditori. Ambdós comptaren amb l'acompanyament del ja consolidat pianista de Felanitx, Joan Ciria, i de la gabellina Marga Serra, aquesta cada vegada més assentada i solvent. Del violinista Joel Gjata, poques coses podem afegir als elogis que ja li hem adreçat en anteriors intervencions seves, en distints escenaris del poble: es tracta d'una figura que no atura de créixer.



Finalment, ens hem de referir al violoncel·lista suec Hans-Göran Eketorp, un professional de dilatada trajectòria i que ha trobat a Capdepera un segon ca seva, el qual, juntament amb la joveníssima Carme Alzina, ens regalà una actuació de primer nivell, com ja havia fet en anteriors ocasions.

Menció a part per a l'aportació del Ballet Stylo i Total Dance, que en alguns dels temes interpretats hi posaren la gràcia del ball, un bell complement a la intervenció dels solistes.

 
En definitiva, un bon concert de Pasqua, com deim en titulars, que el nombrós públic assistent va agrair contínuament, en totes i cadascuna de les actuacions i al final de l'audició.