Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1578
Presenta el vídeo "A spice merchant's journey" i uns plats que sorprenen l'especialitzat auditori


Andreu Genestra ha estat una de les sensacions de la cita gatronòmica del MadridFusion on es parla i actua en termes de precisió, poesia, sabor i producte.
N'Andreu, recent estrella Michelin i cuiner de l'any per l'associació de periodistes gatronòmics, ha presentat aquest vídeo de "El viatge d'un comerciant d'espècies".Andreu Genestra ha recollit en el vídeo el seu periple més recent a l'Índia a la recerca d'espècies desconegudes per a nosaltres, però que tant tenen a veure , sorprenentment, amb la cuina mallorquina que ell porta en el seu ADN i que practica diàriament. Les espècies són l'ànima del vegetal, diu. I prepara després un "brou pedra" on combina les espècies nouvingudes d'orient i la espardenya del seu mar, el Mediterrani.Abans de sortir, amb el seu equip, ja ho deia: "volem deixar el pavelló mallorquí molt alt".
La ponència d'Andreu generà molta espectació ja que és un tema molt novedós.El vídeo no te una llarga durada, per la qual cosa vos recomanam el seu visionat.
I aquí teniu les espectaculars fotos d'aquests plats que sols el tast supera el visionat.
En definitiva, aquí, com amb el cas de Gustavo, tenim la millor publicitat de Capdepera i que a més no ens costa ni un cèntim d'euro.

Enhorabona i gràcies Andreu! Esperam la pròxima apertura del restaurant per arribar a Son Jaumell.