Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2489
Herodes, rei  i El dia més feliç de la meva vida tanquen l'any teatral de Capdepera




Dia 28 de desembre el teatre de Capdepera va rebre l'obra Herodes, rei.  Una molt bona adaptació de El rei Herodes, dirigida per Rafel Duran i interpretada, magníficament interpretada diríem, per Santi Pons, Toni Gomila, Joan Bibiloni, Joan Manel Vadell, Rafel Rais i Àlvar Triay.
Era la segona vegada que duien aquesta obra i, malgrat la gran qualitat de la proposta teatral, la resposta de públic va ser més aviat magra. Una llàstima, perquè resultà una magnífica vetllada de teatre, gràcies al bon quefer dels actors.  


Imatge d'arxiu

Dia 29 de desembre  l'oferta teatral era  ben diferent. Fila O, presentà la seva obra "El dia més feliç de la meva vida". una obra coral que parla dels preparatius de noces en el si de dues famílies, amb personatges molt pintorescs que treuen  el sonriure dels espectadors amb molta facilitat. Una comèdia molt ben enllaçada, amb molt de ritme, senzilla i tendra, actual i divertida... Escrita i dirigida per Bernat Mayol comptà amb la participació de l'actora gabellina Nicole Serapio que, com la resta dels actors i actrius, va treure el seu paper amb molta solvència.



El nombrós públic assistent s'ho passa molt bé i va gaudir d'aquesta obra tan propera.