Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2276
Segona oportunitat per adquirir obres d’art a bon preu

 

 Els dies 18, 19 i 20 de desembre al Centre Melis Cursach hem pogut assistir a un mercadet nadalenc diferent als que estem acostumats a veure per aquestes dates. Promogut pels responsables de la casa, aquest mercadet oferia als visitants l’oportunitat de comprar obres d’art d’algunes de les exposicions fetes fins ara. Les obres eren escultures i pintures principalment. El dia de la presentació també hi havia una parada de pastissos i coques diverses, d’alumnes de 6è de l’escola S’Alzinar de Capdepera.


Dia 18, va tenir lloc l'inauguració del mercadet i l'exposició col·lectiva de tots els qui han passat pel Centre Melis Cursarch durant l'any 2014. Com se va fer l'any passat, els artistes van sopar junts.

Per donar acústicament color nadalenc, alguns components de les corals (S’Alzinar, el dijous,  i Gabellina el divendres) van cantar nadales dirigides per n’Elionor Gómez-Quintero.

Al mercadet hi participaren gairebé la totalitat d'artistes amb propostes molt assequibles, amb l'idea de fomentar que es pensi en l'art pels regals de Nadal

Tot plegat, una interessant promoció artística, amb bastant afluència de públic el dia de l'inauguració i el dissabte, coincidint amb el mercadet nocturn.