Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2851
El seu treball "Torrero de faros: un oficio olvidado" és l'únic seleccionat de les Illes Balears, i ha estat dirigit per la professora de l'IES Capdepera Jerònia Morey.

El congrés se celebrarà el mes de setembre en el "Centro Eurolatinoamericano de Juventud" (CEULAJ), a Mollina (Málaga), i
 molt probablement serà guardonada.



El Certamen Joves Investigadors tracta de despertar vocacions investigadores entre els i les joves estudiants d'ensenyament secundari, de batxillerat, de formació professional i de membres de diferents associacions. D'aquesta manera es millora la cultura científica i es fomenta l'actitud racional crítica en la joventut del nostre país, incorporant almenys una part de l'experiència directa en el procés de generació del coneixement.

Els treballs seleccionats en el Certamen són presentats pels seus autors en un Congrés que cada any té lloc entre els mesos de setembre i octubre, al Centre Eurolatinoamericano de Joventut (CEULAJ), a Mollina (Màlaga). Al final del Congrés es donen a conèixer els treballs premiats, dels quals tres d'ells seran els encarregats de representar a Espanya en el Certamen Europeu.

Aquí teniu el llistat dels 38 treballs seleccionats:


Na M Mercè Campins ha presentat aquesta investigació mentre cursava segon de Batxiller a l'IES Capdepera. El curs que ve començarà a la UB estudis del Grau de Llengües i Literatures Modernes.

Per part de Cap Vermell sols ens resta desitjar-li molta sort, tot esperant poder publicar el treball algun dia. Enhorabona!





l'IES Capdepera ha manifestat al facebook 



És per nosaltres un orgull dir-vos que el projecte d'investigació de la nostra alumne Maria Mercè Campins, de 2n de batxillerat, sobre l'ofici dels farers i dirigit per na Jerònia Morey ha estat seleccionat per participar en el congrés de joves investigadors que se celebrarà a Màlaga a finals de setembre. Totes dues hi estan convidades